RSS

Working triathlon

Newfoundland-, Landseer– samt Leonbergerklubben bjuder in till ett gemensamt
Working Triathlon för våra tre raser!

När? 📆
7-9/9 2018

Var? 🌍
Österbybruk

För första gången någonsin går de tre rasklubbarna ihop och arrangerar ett ”Working Triathlon” bestående av grenarna Lydnad, Rallylydnad samt Vattenprov. (Tryck på respektive länk för att läsa mer om de olika tävlingsgrenarna)

Arrangemanget kommer att hållas i Österbybruk helgen 7-9/9 med Lydnadstävling på fredag eftermiddag/kväll, Rallylydnad på lördagen och Vattenprov på söndagen.

Tävlingarna blir officiella vilket innebär att lydnad och rally även kommer att vara öppna för andra raser, så även träningskompisar med andra raser kan följa med. Anmälan till dessa två grenar kommer att ske genom SBK Tävling.

Anmälan till vattentävlingen sker till petra.weylandt@stockholm.se

Vill man av någon anledning inte delta i en gren så är man naturligtvis välkommen att enbart vara med i de andra två. Vinnare kommer att koras i varje gren, liksom inom varje ras (bästa NF/LB/LS) förutom så klart totalvinnare i de 3 grenarna sammanräknat.

Man behöver absolut inte vara proffs för att vara med utan se det som ett jättebra tillfälle att få prova på att tävla i de olika grenarna i sällskap av andra med samma ras/typ av hund. Tanken är att vi grillar ihop på lördagen och har en härlig helg.
Boende i form av stugor och plats för tält, husvagn/husbil finns på Simbadet men bör bokas snarast. https://www.simbadet.com/

Mer information om domare etc kommer men vi ville komma ut med inbjudan tidigt för att ge er tid att planera in deltagande och komma igång med träningen.

För mer information eller anmälan till triathlon kontakta någon av nedanstående:

Marre Stigell 070 431 42 11 (Leonberger)
Lotta Andersson 070 417 14 05 (Landseer)

Varmt välkomna!

Annonser
 

Kommentarer inaktiverade.

 
%d bloggare gillar detta: