RSS

Söderhamn

Det blir en vattenhelg i Söderhamn!

1-4 juni 2023 kör vi 4 dagar i vattnets tecken på Källvik Sommarhem

Vi har bestämt oss för att fylla platserna med endast Newfoundlandshundar vilket skulle vara superkul om det kan lyckas! Ca 12 ekipage tar vi in så anmäl ditt intresse snarast!

Torsdag till söndag skall du träna och lägga en bra grund i vattnet för dig och din hund, vi kommer vägleda och hjälpa dig hitta glädjen tillsammans med din hund i vattnet och göra er redo för er debut i vattenprov

Vi avslutar helgen med SoR- Sim & Räddningsprov samt även Officiella vattenprov där du kan passa på att debutera om du vill

För att delta behöver du vara medlem i SNK samt ha en registrerad newfoundlandshund. Diverse utrustning som krävs kommer du få information om vid anmälan!

4 dagar 3500 kr där frukost, lunch samt en startavgift ingår! På fredagen samlas vi kring en härlig taco-buffé på kvällen så egentligen är det all inklusive.

Det finns möjlighet till boende på plats, 5 stugor 2- 4 bäddar FÖRST TILL KVARN. Flertalet husvagnsplatser och blir det fullt så finns det boende i närheten som vi hjälper till med att fixa!

Detta vill du inte missa!

Skicka in en intresseanmälan till Annika Annike79@hotmail.com

 

Kommentarer inaktiverade.

 
%d bloggare gillar detta: