RSS

SNK o SLNK arbetsgrupp

Svenska Leonberger- och Svenska Newfoundlandshundklubbens arbetsgrupp (SLNK – arbetsgrupp)

Vi en ”blandad” arbetsgrupp som är sanktionerad av styrelserna i respektive klubbar och vi består av fem personer som har pratat en del om att börja samarbeta mellan rasklubbarna, bland annat för att kunna anordna en härlig dag/helg där vi visar upp våra rasers mångsidigheter!

Vi skulle tycka det var otroligt kul om vi kunde få till ett arrangemang, där vi samlar aktiviteter som utställning, vattentävling, lydnad och rallylydnad, möjligen också BPH, allt på samma plats och under ett gemensamt namn. Fördelen med att ha ett gemensamt arrangemang är att man delar på kostnader men även att man får träffa en del nya ansikten och dra nytta av varandras kunskaper och intressen. Vi hoppas även att det här ska locka många nya medlemmar och nya människor som känner sig intresserade av raserna.

Nu vill vi fråga våra medlemmar, var i landet skulle ni vilja ha ett sådant här arrangemang? Detta bör beaktas vid placeringen av arrangemanget:
• Det ska vara ett tillräckligt stort ställe där samtliga grenar ska kunna få plats
• Det ska finnas tillgång till badplats där hundar är välkomna
• Det måste finnas möjlighet till boende i närområdet, gärna både vandrarhem och campingplats.
Vi kommer så småningom att presentera förslag på platser och aktiviteter som sedan medlemmarna i respektive klubb får ge återkoppling på och senare kommer styrelserna gemensamt att enas om en plats som känns bra.

Kontakta Johan med tips – mailadressen är johan@bjornladys.se

Vänliga hälsningar
Sari Söderström, Johan Holmqvist, Jenny Unger, Mikaela Persson Wallenius och Lena Svensson.

 

Kommentarer inaktiverade.

 
%d bloggare gillar detta: